AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle vedalaşmak

Kahve falında askerle vedalaşmak

Kahve falında askerle vedalaşmak çalışmaları kötüleyeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında askerle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında askerle vedalaşmak üzüleceğine ve kırılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işaret eder.

Kahve falında vedalaşma görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine veda etmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir