AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak moral bulacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında veda hutbesi görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle vedalaşmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında biriyle vedalaşmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında aileden vedalasmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak vedalaşmak iş hayatında sorun yaşanacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir