AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye veda etmek

Kahve falında sevgiliye veda etmek

Kahve falında sevgiliye veda etmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, daha bir sevileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, şansının ve bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kişinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesle vedalaşmak maddi sorunlarının çözüleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine veda etmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayarak vedalaşmak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir