AnaSayfa / Genel / Kahve falında vedalaşma görmek

Kahve falında vedalaşma görmek

Kahve falında vedalaşma görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, helal rızık elde edeceğine, eşyaların yenileneceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vedalaşma gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında anneyle vedalaşmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, maddi sorumluluklarının artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulur.

Kahve falında birinin veda ettiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayla vedalaşmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, böyle işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında herkesle vedalaşmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir