AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dolayısıyla geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye veda etmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine veda etmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında ağlayarak vedalaşmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında vedalaşırken ağlamak kısmetinin açılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir