AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla vedalaşmak

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, anne baba duasının alınacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında akrabayla vedalaşmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşle vedalaşmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle vedalaşmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir