AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, çok dikkat çekeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaklaşan güzel günlere alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak işlerin yoluna sokulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında akrabayla vedalaşmak çok kötü günler göreceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir