AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine veda etmek

Kahve falında sevdiğine veda etmek

Kahve falında sevdiğine veda etmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, onları okula göndereceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine veda etmek gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle vedalaşmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine veda etmek günahlara, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle vedalaşmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayla vedalaşmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, keder yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vedalaştığını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir