AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ayakkabı almak

Kahve falında mavi ayakkabı almak

Kahve falında mavi ayakkabı almak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Rutin akışınızda, ortaya çıkan yeni durumlar nedeniyle değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında mavi bebek ayakkabısı görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ayakkabı almak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı tabir olunur.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir