AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yeni bir işe gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk ayakkabı görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk etek giymek zor zamanların böylece geride kalacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir