AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ayakkabı çalmak

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, umutsuzluk yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak günden güne sorunlarının artacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak güvenini sarsacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı çaldırmak ona emek vereceğine, kapanan kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çaldırdığını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir