AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek ayakkabısı görmek

Kahve falında mavi bebek ayakkabısı görmek

Kahve falında mavi bebek ayakkabısı görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek ayakkabısı gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında mavi bebek ayakkabısı görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ayakkabı almak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek sevdiği kişilere kavuşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz ayakkabı görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında mavi spor ayakkabı görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir