AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mavi renk görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında mavi ve beyaz renk görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk nişanlık giymek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir