AnaSayfa / Genel / Kahve falında alevi cenazesi görmek

Kahve falında alevi cenazesi görmek

Kahve falında alevi cenazesi görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında alevi cenazesi gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında alevi cenazesi görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alev alev ateş görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, helal rızka sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında alevi görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında sobada alev görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangın alevi görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında alev aldığını görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir