AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yumruk atmak

Kahve falında birisine yumruk atmak

Kahve falında birisine yumruk atmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında birisine yumruk atmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Kahve falında cama yumruk atmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında birisine yumruk atmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında babaya yumruk atmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmana yumruk atmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye inanılır.

Kahve falında anneye yumruk atmak işinin gücünün hep rast gideceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulur.

Kahve falında duvara yumruk atmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumruk atmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir