AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor masa örtüsü görmek

Kahve falında mor masa örtüsü görmek

Kahve falında mor masa örtüsü görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gönlündeki gibi sevileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor masa örtüsü gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında masa örtüsü görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında masa örtüsü sermek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü almak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir