AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üstüne çıkmak

Kahve falında masanın üstüne çıkmak

Kahve falında masanın üstüne çıkmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında masaya çıkmak sorunların hallolacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında masanın üzerine çıkmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne çıkmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su üstüne çıkmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir