AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstüne çıkmak

Kahve falında su üstüne çıkmak

Kahve falında su üstüne çıkmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Kahve falında su üstüne çıkmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne çıkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir