AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üzerine çıkmak

Kahve falında masanın üzerine çıkmak

Kahve falında masanın üzerine çıkmak kendisini eve kapatacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, helal rızka kavuşacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında masanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Kahve falında masaya çıkmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın üzerine çıkmak işinde çok büyük adımlar atacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak kendini her konuda geliştireceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalettir.

Kahve falında piknik masası görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah masa örtüsü görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ameliyat masası görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kirli masa görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında masanın tozunu almak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir