AnaSayfa / Genel / Kahve falında masaya çıkmak

Kahve falında masaya çıkmak

Kahve falında masaya çıkmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında masaya çıkmak gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Kahve falında masanın üzerine çıkmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında masaya çıkmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıra masa görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renk masa görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta masa taşımak karamsar ve umutsuz olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birini nikah masasında görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye ve masa görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir