AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üstünde yatmak

Kahve falında masanın üstünde yatmak

Kahve falında masanın üstünde yatmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalettir.

Kahve falında masanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Kahve falında masanın üstünde yatmak çareye ve çözüme ulaşacağına, çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dogum masasına yatmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde para görmek yeni mallara kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında masanın üstünde oturmak muradın olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında masa üstünde para görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir