AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa üstünde para görmek

Kahve falında masa üstünde para görmek

Kahve falında masa üstünde para görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde para gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında masa üstünde para görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında masanın üstünde para görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masanın üstünde oturmak istediği evde oturacağına, kötü kişilere yakın olacağına delalettir.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek her şeyin yolunda gideceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa üstünde uyumak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında masanın üstünde yatmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir