AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üstünde para görmek

Kahve falında masanın üstünde para görmek

Kahve falında masanın üstünde para görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında masanın üstünde para gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında masa üstünde para görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında masanın üstünde para görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine delalettir.

Kahve falında masa üstünde oturmak çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek musibetlerin yaşanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde oturmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında masanın üstünde yatmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir