AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, makbul olan şeylere, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında masanın üstünde ekmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek resmi bir göreve getirileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, canının sağ olacağına alamet eder.

Kahve falında masanın üstünde para görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde oturmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında masa üstünde uyumak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında masanın üstünde yatmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde oturmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir