AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa üstünde yemek görmek

Kahve falında masa üstünde yemek görmek

Kahve falında masa üstünde yemek görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalettir.

Kahve falında masa üstünde yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında masa üstünde oturmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında masa üstünde para görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında masa üstünde uyumak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde para görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, gülen yüzünün de solacağına işarettir.

Kahve falında masanın üstünde yatmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir