AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üstünde balık görmek

Kahve falında masanın üstünde balık görmek

Kahve falında masanın üstünde balık görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında masanın üstünde balık gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde para görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında masanın üstünde yatmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, afiyete ereceğine işaret eder.

Kahve falında masanın üstünde oturmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına işarettir.

Kahve falında masa üstünde uyumak yeni projelere atılacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa üstünde para görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir