AnaSayfa / Genel / Kahve falında dogum masasına yatmak

Kahve falında dogum masasına yatmak

Kahve falında dogum masasına yatmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerin yoluna sokulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında dogum masasına yatmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Kahve falında dogum masasına yatmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında masanın üstünde yatmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında açı doyurmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedileri doyurmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Kahve falında kedi doyurmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan doyurmak onların kıymetini bileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında yemek yiyip doymamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü doyurmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir