AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa üstünde uyumak

Kahve falında masa üstünde uyumak

Kahve falında masa üstünde uyumak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında masa üstünde uyumak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında masa üstünde uyumak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında masanın üstünde para görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalettir.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında masa üstünde oturmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında masa üstünde para görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, mesleğindeki başarısının artacağına yorulur.

Kahve falında masanın üstünde yatmak büyük mutluluk duyulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir