AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada sohbet etmek

Kahve falında masada sohbet etmek

Kahve falında masada sohbet etmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında masada sohbet etmek gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masada sohbet etmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masada uyumak çevreye karşı itibarın artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında büyük masada oturmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet eder.

Kahve falında masada çay içmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında masada içki görmek hem itibar edineceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir