AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada içki görmek

Kahve falında masada içki görmek

Kahve falında masada içki görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Kahve falında masada içki gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Kahve falında masada içki görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masada yatmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masada para görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masada yazı yazmak malının ve parasının ziyan olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında masada konuşmak doyasıya hasret gidereceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada oturup yemek yemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir