AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada uyumak

Kahve falında masada uyumak

Kahve falında masada uyumak geçim derdinin kalmayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında masada uyumak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Kahve falında masada uyumak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında masada yemek yemek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık masada yemek yemek kötü kişilerle karşılaşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masada yemek yediğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde masada oturmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında masada ders çalışmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında masada içki görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir