AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada çay içmek

Kahve falında masada çay içmek

Kahve falında masada çay içmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masada çay içmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında masada çay içmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz masada oturmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında masada mum görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında masada tuz görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masada yemek yemek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında masada yemek tüm keyfinin kaçacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir