AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada oturup sohbet etmek

Kahve falında masada oturup sohbet etmek

Kahve falında masada oturup sohbet etmek kalkınacağına ve yükseleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, insanlarla uyumunun artacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında masada sohbet etmek para kazanmaya başlayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masada oturan adam görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında masada oturup yemek yemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında masada uyumak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masada çiçek görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir masada yemek yemek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük masada yemek yemek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir