AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada çalışmak

Kahve falında masada çalışmak

Kahve falında masada çalışmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalettir.

Kahve falında masada çalışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında masada çalışmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında masada ders çalışmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında masadan kalkmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında masada sohbet etmek kazalardan ve belalardan korunacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masada yatmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında masada toplanmak çok büyük çaba sarf edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir