AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada oturup yemek yemek

Kahve falında masada oturup yemek yemek

Kahve falında masada oturup yemek yemek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, arzularının yerine geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Kahve falında masada oturup yemek yemek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında masada oturup yemek yemek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masada oturan adam görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında masada yemek yediğini görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında bir masada yemek yemek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük masada yemek yemek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında aynı masada yemek yemek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında masada yemek yemek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir