AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada oturan adam görmek

Kahve falında masada oturan adam görmek

Kahve falında masada oturan adam görmek iç sıkıntısına, dikkat çekeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, imkânsızı başaracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında masada oturan adam gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında masada oturan adam görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek büyük zorluklar yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Kahve falında masada oturup yemek yemek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masada yatmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, dinde tartışmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında masadan düşmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalettir.

Kahve falında masada yemek görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında masada yemek yemek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir