AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada tuz görmek

Kahve falında masada tuz görmek

Kahve falında masada tuz görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, elinin de bolluk göreceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında masada tuz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Kahve falında masada tuz görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, işinin gücünün hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada çalışmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla masada oturmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada balık görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında masadan kalkmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalettir.

Kahve falında masada oturup yemek yemek sorunlarının her geçen gün azalacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir