AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada yemek

Kahve falında masada yemek

Kahve falında masada yemek aklına giren şeytana uyacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masada yemek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında masada oturup yemek yemek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında masada yemek yemek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında masada yemek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masada yemek yediğini görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, herkesin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük masada yemek yemek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık masada yemek yemek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir masada yemek yemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir