AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça takvim görmek

Kahve falında arapça takvim görmek

Kahve falında arapça takvim görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında arapça takvim gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında arapça takvim görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında takvim kağıdı görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni takvim görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında takvim almak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında eski takvim görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa takvimi görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Kahve falında duvar takvimi görmek sorunların son bulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında duvarda takvim görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir