AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak daha güçlü bir hale geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski takvim görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takvim kağıdı görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında takvime bakmak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında arapça takvim görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Kahve falında takvim almak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda takvim görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir