AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin selam verdiğini görmek

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, işlerin sürekli artacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında askerin selam verdiğini gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında askeri selam vermek ağız tadından olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında salat ve selam getirmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinden selam almak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında askere selam vermek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, işlerini büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir