AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden selam almak

Kahve falında ölen birinden selam almak

Kahve falında ölen birinden selam almak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hoşluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinden selam almak gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Kahve falında ölen birine selam vermek neşesinin yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya selam vermek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında herkese selam vermek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet eder.

Kahve falında namazda selam vermek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüden selam almak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak bir dediğini iki etmeyeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında verilen selamı almamak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir