AnaSayfa / Genel / Kahve falında salat ve selam getirmek

Kahve falında salat ve selam getirmek

Kahve falında salat ve selam getirmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında salat ve selam getirmek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında salat ve selam getirmek canının sıkılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında salatü selam getirmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salat selam getirmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salatı münciye görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında salaten tüncina görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında salatı tefriciye okuduğunu görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında salatı münciye okumak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında salatı tüncina okumak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, keyifli sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir