AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri selam vermek

Kahve falında askeri selam vermek

Kahve falında askeri selam vermek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında askeri selam vermek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Kahve falında askeri selam vermek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek isteklerini yerine getireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlara selam vermek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komutana selam vermek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşa selam vermek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye selam söylemek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle selamlaşmak geniş geniş yaşayacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir