AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak bir birlikteliğin sona ereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Kahve falında salavatla selamlaşmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında salavatı tefriciye okuduğunu görmek gözyaşına boğulacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında salavat vermek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında toplu halde salavat getirmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında salavat şerif getirmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salavat duymak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir