AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada tohum ekmek

Kahve falında tarlada tohum ekmek

Kahve falında tarlada tohum ekmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada tohum ekmek gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında tarlada tohum ekmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, borçlanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya tohum atmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tohumu ekmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir