AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla sakal kesmek

Kahve falında makasla sakal kesmek

Kahve falında makasla sakal kesmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, başarının düşeceğine, bir yere taşınmaya, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla sakal kesmek gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında makasla sakal kesmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet eder.

Kahve falında makasla kağıt kesmek ilerleyemeyeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kaş kesmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makasla tırnak kesmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kurdele kesmek verilen emeklerin boşa gideceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında makasla saçını kesmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir