AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteği makasla kesmek

Kahve falında eteği makasla kesmek

Kahve falında eteği makasla kesmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, üzgün ve hasta olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eteği makasla kesmek gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında eteği makasla kesmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşını makasla kesmek böylece hayatının da düzene gireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla sakal kesmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek zorluklarının biteceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla elini kesmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, adaletin geleceğine inanılır.

Kahve falında kaşları makasla kesmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir