AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla elbise kesmek

Kahve falında makasla elbise kesmek

Kahve falında makasla elbise kesmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında makasla elbise kesmek gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında makasla elbise kesmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında makasla bıyık kesmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulur.

Kahve falında makasla parmak kesmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı makasla kesmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, günahlarından tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında makasla saçını kesmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir