AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri paşa görmek

Kahve falında askeri paşa görmek

Kahve falında askeri paşa görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında askeri paşa gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında askeri paşa görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında osmanlı paşası görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında paşanın elini öpmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Kahve falında paşa kılıcı görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında asker paşa görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emekli paşa görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir